LIFTING & FIRMING FACIAL MASK

Sıkılaştırıcı & Lifting Etkili Yüz Maskesi

Lifting ve sıkılaştırıcı etkili yüz maskesi, etkili formülü ile cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşturur. Tek uygulamada 20 ml serum Uygulaması yapmış etkisi gösterir.

 

  • Kullanımı:

    1. Cildi temizleyin ve kurulayın. En iyi sonuç için

    cildinize öncesinde bir peeling uygulayabilirsiniz.

    2. Maskeyi yüzünüze yerleştirin.

    3. 20‐25 dk bekleyin ve maskeyi çıkarın. Cilt yüzeyinde

    kalan serumu yüzünüze yedirin. Durulamayın.

    Haftada 1 veya 2 kere uygulanabilir.

Ürün İçeriği

Aloe Vera: Aloe vera cildi yatıştırır, iritasyonu alır ve nemlendirir. Anti‐inflamatuar özelliği ile akne ve diğer cilt problemlerinde etkilidir.

Orkide: Onarıcı ve kırışıklık karşıtı, besleyici ve yenileyici özellikleri ile bilinir. Antioksidan özelliği ile cildi zararlı serbest radikallere karşı korur.

Salatalık Ekstresi: Hücre yenilenmesine yardımcı olan arginine amino asidi içerir. Cildin nem düzeyini korur. Şişkinlik görünümünü giderir ve gözenekleri sıkılaştırır.

Collagen: Su tutucu bir ajandır. Hücre yenileyici özelliği ile tüm yaş alma belirtileriyle mücadele eder.

Allantoin: Cildi iritayona karşı korur ve yeni hücre üretimine yardımcı olur.

White Willow (Ak Söğüt): Anti‐bakteriyel ve anti‐inflamatuar özelliği ile bilinir. Cildi ölü hücrelerden arındırarak aydınlık ve canlı bir cilt görünümü sağlar. Sebum üretimini kontrol altına alır ve gözenek görünümünü küçültür.

Chamomile Extract (Papatya Özü): Papatya Özü antiseptik ve anti‐inflamatuar özelliği ile bilinir. Cildi nemlendirir ve iritasyonu alır.

Mugwort (Misk Otu): Antioksidan özelliği ile cildi zararlı serbest radikallere karşı korur. Cildi besler ve aydınlık bir cilt görünümünü destekler.

Red Pine (Kızıl Çam Özü): Hücre yıkımına sebep olan zararlı serbest radikallere karşı cilde koruma sağlar.